OBS: Vedr. bookinger under COVID-19

Vi følger naturligvis de aktuelle retningslinjer for lokaleudlån.  Foreninger kan pt fortsat låne lokalerne. Der opfordres dog til, at man tager de alm. forholdsregler vedr. smitte. 

Vær i øvrigt opmærksom på, at der ved smittestigning kan forekomme nye retningslinjer. I så fald vil alle berørte blive direkte kontaktet. 

Mvh Byhistorisk Hus

Booking af mødelokale

Med etableringen af Byhistorisk Hus har vi oprettet to mødelokaler i præstegården:

  • Det store lokale til 22 personer (op til 30 personer ved mindre borde)
  • Et mindre mødelokale til 10 personer

Det lille mødelokale er oprettet for at byde muligheden for at booke et lokale, selvom der fx er en stor udstilling i det store mødelokale. Mødelokalerne vil ikke blive booket ud samtidigt, så man vil have fri adgang til køkken og andre faciliteter, uanset hvilket lokale man booker.

Man booker Præstegården ved enten at kontakte Byhistorisk Hus på tlf. 43 46 85 90 eller byhistoriskhus@glostrup.dk eller ved selvbetjening via Glostrup Kommunes bookingportal.

Ved selvbetjening skal Byhistorisk Hus fortsat behandle og bekræfte bookingen, før den er godkendt. Lokalernes anden brug til udstilling betyder, at hver booking vil blive individuelt vurderet i forhold til behov/antal personer.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller undladt rengøring/oprydning vil blive pålagt et gebyr, da der i så tilfælde skal afsættes personaleressourcer.