OBS: Vedr. Corona-virus

Som bekendt har regeringen iværksat en række tiltag, der skal begrænse udbredelsen af Corona-smitte i Danmark. I den forbindelse har også Byhistorisk Hus været lukket.

Vi åbner så småt op for vores aktiviteter igen d. 2. juni – herunder åbningstiden, som er tirsdag og torsdag kl. 13-17 samt efter aftale.

Åbningen vil i første omgang være en forsigtig åbning, hvor der tages forholdsregler for smitterisiko. Det betyder bl.a. at der sættes håndsprit frem til gæster, at man forventes at holde afstand og at der skal bestilles tid, hvis man ønsker at benytte arkivalier på læsesalen.

Corona-lukningen betyder desværre også, at Glostrup Kommune ikke kan låne lokaler ud til foreninger og private. Derfor aflyses bookinger i den periode, hvor kommunens virusberedskab er aktivt. Det betyder pt., at der fortsat er lukket ned for lån af lokaler i Byhistorisk Hus – også selvom der åbnes op for husets egne aktiviteter.

Alle berørte informeres direkte, og vi opdaterer løbende, hvis der kommer ændringer i periodens længde og dermed flere aflysninger.

Vi håber på jeres forståelse, da det er tiltag, som skal lade os åbne op igen, samtidigt med at vi passer på hinanden.

Mvh Byhistorisk Hus

Booking af mødelokale

Med etableringen af Byhistorisk Hus har vi oprettet to mødelokaler i præstegården:

  • Det store lokale til 22 personer (op til 30 personer ved mindre borde)
  • Et mindre mødelokale til 10 personer

Det lille mødelokale er oprettet for at byde muligheden for at booke et lokale, selvom der fx er en stor udstilling i det store mødelokale. Mødelokalerne vil ikke blive booket ud samtidigt, så man vil have fri adgang til køkken og andre faciliteter, uanset hvilket lokale man booker.

Man booker Præstegården ved enten at kontakte Byhistorisk Hus på tlf. 43 46 85 90 eller byhistoriskhus@glostrup.dk eller ved selvbetjening via Glostrup Kommunes bookingportal.

Ved selvbetjening skal Byhistorisk Hus fortsat behandle og bekræfte bookingen, før den er godkendt. Lokalernes anden brug til udstilling betyder, at hver booking vil blive individuelt vurderet i forhold til behov/antal personer.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller undladt rengøring/oprydning vil blive pålagt et gebyr, da der i så tilfælde skal afsættes personaleressourcer.