OBS: Vedr. Corona-virus

Som bekendt har regeringen iværksat en række tiltag, der skal begrænse udbredelsen af Corona-smitte i Danmark.

I den forbindelse har også Byhistorisk Hus lukket fra torsdag d. 12/3 og indstiller alle aktiviteter – herunder åbningstid, arrangementer og mødeafholdelse.

Det betyder desværre også, at Glostrup Kommune ikke kan låne lokaler ud til foreninger og private i samme periode. Derfor er vi nødsaget til at aflyse bookinger i den periode, hvor virusberedskabet er aktivt. Det betyder for nu til og med 13/4, men det må forventes, at denne periode måske forlænges.

Alle berørte informeres direkte, og vi opdaterer løbende, hvis der kommer ændringer i periodens længde og dermed flere aflysninger.

Vi beklager naturligvis meget, men håber på jeres forståelse, da det er et tiltag for at passe på hinanden.

Mvh Byhistorisk Hus

Booking af mødelokale

Med etableringen af Byhistorisk Hus har vi oprettet to mødelokaler i præstegården:

  • Det store lokale til 22 personer (op til 30 personer ved mindre borde)
  • Et mindre mødelokale til 10 personer

Det lille mødelokale er oprettet for at byde muligheden for at booke et lokale, selvom der fx er en stor udstilling i det store mødelokale. Mødelokalerne vil ikke blive booket ud samtidigt, så man vil have fri adgang til køkken og andre faciliteter, uanset hvilket lokale man booker.

Man booker Præstegården ved enten at kontakte Byhistorisk Hus på tlf. 43 46 85 90 eller byhistoriskhus@glostrup.dk eller ved selvbetjening via Glostrup Kommunes bookingportal.

Ved selvbetjening skal Byhistorisk Hus fortsat behandle og bekræfte bookingen, før den er godkendt. Lokalernes anden brug til udstilling betyder, at hver booking vil blive individuelt vurderet i forhold til behov/antal personer.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller undladt rengøring/oprydning vil blive pålagt et gebyr, da der i så tilfælde skal afsættes personaleressourcer.