Jazz at the museum

Musikarrangement med Marilyn Mazur 

Kom og oplev en fantastisk og farverig musiker slå sig løs i Byhistorisk Hus til Jazz at the museum.

Sammen med Glostrup Musikskole, som deltog i Spil Dansk-ugen 2021, har Byhistorisk Hus fået mulighed for at invitere til en forrygende, anderledes og rytmisk oplevelse, når Marilyn Mazur slår sig løs i udstillingen.

Kom og oplev huset fra en helt ny side, når rytmisk musik udfolder sig i de historiske rammer.

Hvornår: OBS – ny dato: 21. april kl. 19 

Pris: 25 kr. / gratis for medl. af biblioteksklubberne

Tilmelding af hensyn til antal pladser. Tilmelding her

Sted: Byhistorisk Hus
Arr. i samarbejde med Glostrup Musikskole og Glostrup Bibliotek

Bemærk: Vi skulle have haft afholdt dette arrangement i efteråret 2021 ifm. “Spil Dansk ugen”. Desværre måtte vi aflyse, men har nu på fantastisk vis fået en ny mulighed 🙂


SPIL-DANSK-UGEN-2021

Marilyn Mazur

Marilyn Mazur Komponist, orkesterleder og slagtøjsspiller  

Aftenens kunstner blev født i 1955 i New York og emigrerede til Danmark i 1961.

Hun har en fantastisk og alsidig musikalsk karriere med slagtøj som hovedinstrument, siden hun som 19-årig studerede på Det Kgl. danske Musikkonservatorium. Hun har lige siden virket som både komponist, kapelmester og musiker i et utal af sammenhænge.

Hun har været orkestermedlem hos bl.a. Miles DavisWayne Shorter og Jan Garbarek og har turneret verden rundt med disse. Hun har desuden optrådt som solist/komponist med DR bigband.

Hendes mangfoldige karriere indeholder bl.a. ledelse af mange orkestre og specialprojekter, komponering til film, teater mm., skabelse af og udfoldelse i mangfoldige spændende projekter samt solokoncerter for børn og voksne.

Marilyn har modtaget utallige danske og internationale priser gennem sin lange karriere, og blev bl.a. i 2019 nomineret til en DMA som Årets Jazzkomponist.

Se mere på www.marilynmazur.com